Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
480
g tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)
veya 250 g dried chickpeas, soaked overnight then cooked (see tip) - 4 garlic cloves
- 350 g onions, quartered
- 50 - 60 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
- 50 g olive oil
- 1 tsp cumin seeds
- ½ tsp chilli powder
- 1 tsp ground turmeric
- 1 Tbsp amchoor (dried green mango powder)
- 1 tsp garam masala
-
800
g tinned chopped tomatoes
veya tomatoes, chopped - 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1436 kJ / 343 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 35.4 g
- Yağ
- 16.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegetable Biryani
50min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Sweet Potato Curry
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Indian Vegetable Curry
50min
Chana Masala
45min
Indian vegetable curry
50min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min