Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta affumicata a cubetti
- 5 cuori di carciofo a spicchi
- 50 g di vino bianco
- 600 g di acqua
- sale q.b.
- 350 g di pasta secca tipo paccheri
- 2 uova
- foglie di basilico fresche q.b. per guarnire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2510 kJ / 600 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Karbonhidrat
- 65.1 g
- Yağ
- 25.5 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliolini con gamberi e carciofi
40min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Penne risottate carciofi e zucca
40min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min
Fusilli, carciofi e cacio
40min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45 min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Penne risottate funghi e speck
40min
Paccheri zucca e salsiccia
30 min