Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di vino rosso, tipo primitivo
- 2 chiodi di garofano
- 2 foglie di alloro fresche, lavate (o secche)
- 1 cucchiaino di sale
- 1000 g di salsiccia, tipo a punta di coltello
- 10 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2213 kJ / 526 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 46 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scaloppine ai funghi
40 λεπτ.
Pollo ai peperoni
1h 5 min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Costine marinate al finocchio e curcuma con cipolline
12 godz. 55 min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 λεπτ.
Pollo alla cacciatora
50 min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 λεπτ.
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Broccoli e salsiccia
30 λεπτ.