Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di vino rosso, tipo primitivo
- 2 chiodi di garofano
- 2 foglie di alloro fresche, lavate (o secche)
- 1 cucchiaino di sale
- 1000 g di salsiccia, tipo a punta di coltello
- 10 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2213 kJ / 526 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 46 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo alla cacciatora
50min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3j 55 menit
Pollo al limone
50min
Salsiccia e cardoncelli
55 min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50min
Pollo ai peperoni
1h 5 min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Pollo speziato al limone
40 min
Friarielli e salsiccia
50min
Pollo con salsa ai peperoni
55 min
Ragù alla barese
4小时