Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di salsiccia di Norcia, spellata a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di panna da cucina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 320 g di pasta secca tipo penne
- tartufo nero fresco a scaglie, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3351.4 kJ / 801 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Karbonhidrat
- 63.5 g
- Yağ
- 55.2 g
- Lif
- 2.6 g
Alternatif tarifler
Bucatini all'amatriciana
45min
Bucatini all'amatriciana
45min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Strangozzi alla nonna Sabina
2h 5min
Crostoni alla salsiccia
15min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Torta al testo
1h
Pasta con ragù bianco e piselli
40min
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo all'amatriciana
50min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Sugo al tonno
45min