Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di salsiccia di Norcia, spellata a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di panna da cucina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 320 g di pasta secca tipo penne
- tartufo nero fresco a scaglie, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3351.4 kJ / 801 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Karbonhidrat
- 63.5 g
- Yağ
- 55.2 g
- Lif
- 2.6 g
Alternatif tarifler
Penne all'arrabbiata
20min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 min
Fettuccine all'abruzzese
1h
Sugo al tonno
45 min
Pennette all'arrabbiata veloci
20min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min
Rigatoni affumicati
25 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Sugo all'amatriciana
50min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 min
Pasta alla gricia
30 min