Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de nueces peladas
- 2 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 125 g de dados de beicon ahumado
- 500 - 600 g de pencas de acelga en trozos de 2 cm
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 973 kJ / 232.8 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Yağ
- 18.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 980 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coliflor con bechamel
55 Min
Acelgas en adobillo
40min
Judías verdes con champiñones y beicon
30 min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 min
Acelgas con patatas
45 min
Cardo a la cerveza
25 min
Repollo salteado
25 min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 min
Espinacas con patatas
30 min
Acelgas con tomate
30 min
Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon
20 min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 min