![Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/18775516-DFE7-45DE-BCE8-AD92BB40A2C0/Derivates/430445a4-3a9d-46c9-a0ca-dcc51ba90b73.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignons
- 60 g de beurre
- 400 g de panais coupés en cubes de 2 cm environ
- 700 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- ¼ de baguette de pain
- 40 g de cerneaux de noix
- 100 g de foie gras de canard cuit
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1760 kJ / 424 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de panais
35min
Soupe de céleri-rave et haddock
45min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 Min
Soupe de panais à la cannelle
45min
Crème de chou-fleur
30min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 Min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 menit
Velouté de topinambour
45min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Crème de petits pois
40min
Velouté de chou-fleur au curry
35min