Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignons
- 60 g de beurre
- 400 g de panais coupés en cubes de 2 cm environ
- 700 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- ¼ de baguette de pain
- 40 g de cerneaux de noix
- 100 g de foie gras de canard cuit
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1760 kJ / 424 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de céleri-rave et haddock
45 Min
Crème de chou-fleur
40 Min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40 Min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 Min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 Min
Crème de butternut aux châtaignes
35 Min
Soupe de panais à la cannelle
45 Min
Velouté de topinambour
45 Min
Soupe de panais
35 Min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50 Min
Crème de butternut au chorizo
30min