Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignons
- 60 g de beurre
- 400 g de panais coupés en cubes de 2 cm environ
- 700 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- ¼ de baguette de pain
- 40 g de cerneaux de noix
- 100 g de foie gras de canard cuit
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1760 kJ / 424 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème de chou-fleur
40 min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13 godz.
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 min.
Crème de chou-fleur
30 min
Velouté de topinambour
45 min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Soupe de panais à la cannelle
45 min
Crème de brocoli aux noisettes
1 godz.
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35min
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min