Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 poivrons orange, coupés en deux, épépinés et membranes blanches retirées
- 1 poivron rouge, coupé en deux, épépiné et membranes blanches retirées
- 1 oignon blanc, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 750 g d'eau
- 20 g de farine de blé
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 356 kJ / 84 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaspacho
12 Std.
Soupe froide de concombre au basilic
10 dk
Velouté de poivron rouge
35 Min
Soupe de courgette et menthe
35 Min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 dk
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min
Gaspacho concombre-feta
10 dk
Crème de courgette au bleu
25 min