Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Kokosöl
- 1 TL Fenchelsamen
- 250 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 4 Knoblauchzehen
- 2 rote Chilischoten, getrocknet (z.B. Kashmiri)
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Chilipulver
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 400 g passierte Tomaten
- 1 Prise Salz
- 6 Eier, hart gekocht, gepellt
- 6 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 Min
Paneer
5 Std. 30 Min
Gemüse Biryani
50 Min
Dal Makhani
9h 30 min
Chana Masala
45 min
Chicken Saag
50 Min
Paneer
6 Std. 30 Min
Palak Paneer
45 min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 min
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Paneer Makhani
1 Std.
Udon Blumenkohlcurry
30 min