Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Zwiebeln, geviertelt
- 80 g Pflanzenöl
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 4 Knoblauchzehen
- 2 grüne Chilischoten, frisch, halbiert, nach Wunsch entkernt
- 2 Kardamomkapseln, schwarz, leicht eingedrückt
- 4 Nelken
- 1 Zimtstange
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Mehl
- 1 TL Salz
-
600
g Pangasiusfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (3-4 cm)
veya 600 g Pangasiusfilet, TK, aufgetaut, in Stücken (3-4 cm) - 160 g Kokoscreme
- 90 g Wasser
- 25 g Limettensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1743 kJ / 417 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Chicken Saag
50 分钟
Schnelles Lamm-Dhansak
45min
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50 分钟
Schnelles Lamm Dhansak
50 分钟
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9 godz. 15 min
Tobago Fisch-Hotpot
40min
Meeresfrüchte Korma
40min
Chicken-Mushroom Balti
50 分钟
Lammragout mit Möhrencouscous
30min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40min
Garnelen Bhuna
30min