Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Shiitakepilze, getrocknet
- 500 g Wasser, heiß, zum Einweichen
- 4 Knoblauchzehen
- 50 g rote Zwiebeln, halbiert
- 50 g Möhren, in Streifen (2 mm), siehe Tipp
- 20 g neutrales Öl
- 200 g Pak Choi, ganze Blätter (große Blätter halbiert)
- 40 g rote Currypaste, mild (z.B. Golden Curry Saucen Mix von S&B)
- 50 g Zuckerschoten
- 50 g Mini-Maiskolben, ganz
- ½ TL Zucker
- 400 g Udon-Nudeln, TK, aufgetaut
- ¼ TL Curry, mild
- ¼ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 955 kJ / 228 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gemüsecurry
40min
Minestrone goes Asia
20min
Karibisches Curry
45min
Gemüse Biryani
50 Min
Grünes Gemüsecurry
50 Min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 Min
Grünes Thai-Curry mit Zitronengras-Reis
1h 15min
Grünes Thai-Curry
40min
Zucchinibowl mit Tofu
40min
Paneer Makhani
1 Std.
Masala Kaddu (Kürbis Curry)
40min
Udon Blumenkohlcurry
30 Min