Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 55 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 ½ diş sarımsak
- 45 g zeytinyağı
-
300
g domates, küçük parçalara bölünmüş
veya 300 g doğranmış domates konservesi, suyuyla birlikte - 60 g domates salçası
-
2
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
veya 2 tk tuz - ½ - ¾ toz kimyon, tat vermek için
- 940 g su, oda sıcaklığında
- 50 g tel şehriye
- karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 725.3 kJ / 173.4 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 11.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 19.7 mg
Alternatif tarifler
Domatesli Şehriye Çorbası
30 Min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 Std. 30 Min
Ezogelin Çorbası
1 Std. 5 Min
Tarhana Çorbası
25 Min
Tavuklu Buddha Bowl
1 Std.
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 Min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
20 min
Havuçlu Meyve Lapası
25 Min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 Min
Cennet Çorbası
40 Min
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50 Min