Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 55 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 ½ diş sarımsak
- 45 g zeytinyağı
-
300
g domates, küçük parçalara bölünmüş
veya 300 g doğranmış domates konservesi, suyuyla birlikte - 60 g domates salçası
-
2
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
veya 2 tk tuz - ½ - ¾ toz kimyon, tat vermek için
- 940 g su, oda sıcaklığında
- 50 g tel şehriye
- karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 725.3 kJ / 173.4 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 11.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 19.7 mg
Alternatif tarifler
Kıymalı Ispanak
45 min
Domatesli Şehriye Çorbası
30 min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Tarhana Çorbası
25min
Pirinçli Yayla Çorbası
50min
Ezogelin Çorbası
1h 5min
Tarhana (taze sebzeli)
35min
Biberiye ve Yaban Mersinli Mokteyl
10min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10min
Havuç Çorbası
35min
Cennet Çorbası
40 min
Etsiz Çiğ Köfte
50min