Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Şerbet
- 520 g şeker
- 480 g su
- ½ tk limon suyu
Hamur
- 260 g su
- 2 tk şeker
- 1 tutam tuz
- 1 ¼ tk instant kuru hamur mayası
- 225 g un
Kızartma ve şerbetleme
- mısır özü yağı, çay kaşığını yağlamak için, kahve fincanının yarısına gelecek kadar
- mısır özü yağı (yakl. 1350 g), kızartmak için
- tarçın, serpmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2402.8 kJ / 574.3 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 140 g
- Yağ
- 0.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 37.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kuru Meyveli Kek
2 Std. 30 Min
Marmelatlı Çörekler
2h 20min
Profiterol (Pastacı Kremalı)
2 Std. 45 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50 min
Yoğurt (Karıştırma Kabında)
12 Std. 10 Min
Kremalı Fransız Salata Sosu
Değerlendirme yok
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
Değerlendirme yok
İçli Köfte
2h
Sade Kek
1 godz. 10 min
Mantı
1 Std. 45 Min
Baklava
6 godz. 30 min