Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 20 g maydanoz yaprağı
- 3 diş sarımsak, damak tadına göre
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 yk zeytinyağı
- 200 g kültür mantarı, sapları ayıklanmış, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 1 ½ tk tuz, damak tadına göre
- 350 g kurutulmuş penne makarna
- 1 - 2 tutam karabiber
- 700 g su, oda sıcaklığında
- 100 g krema
- 130 - 150 g labne, hafifçe çırpılıp yumuşatılmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2796.4 kJ / 668.4 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Karbonhidrat
- 75.4 g
- Yağ
- 31.9 g
- Doymuş Yağ
- 15.3 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1192.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30min
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1hod.
Patates Graten
1h 10min
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30min
Hardallı Patates Salatası
1hod.
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
Pancar Carpaccio
20 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 Min
Ton Balıklı Makarna
1hod.
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 Std. 30 Min
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45 Min