Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g su, oda sıcaklığında
- 2 ½ tk tuz
- 300 g baldo pirinç, yıkama suyu berrak olana kadar yıkanmış (bk. öneri) ardından 1 litre oda sıcaklığında su ile 45 dakika ıslatılıp süzdürülmüş
- 45 - 50 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 6029 kJ / 1440 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 238 g
- Yağ
- 42 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Basmati Pilavı
1h
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30min
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
İrmikli Puding
20min
Arpa Şehriye Pilavı
1h
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Mercimek Çorbası
35min
Haşlanmış Makarna
25min
Haşlanmış Pirinç
25min