Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g su, oda sıcaklığında
- 2 ½ tk tuz
- 300 g baldo pirinç, yıkama suyu berrak olana kadar yıkanmış (bk. öneri) ardından 1 litre oda sıcaklığında su ile 45 dakika ıslatılıp süzdürülmüş
- 45 - 50 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 6029 kJ / 1440 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 238 g
- Yağ
- 42 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pratik Buğday Ekmeği
40 min
Haşlanmış Pirinç
25 min
Pratik Puf Hamuru
2 Std.
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 Min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 godz. 40 min
Basmati Pilavı
1 godz.
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2 Std.
Tam Taneli Tahıl veya Bakliyat Unu
5 Min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 min