Cihazlar ve Aksesuarlar
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
su oda sıcaklığında1100 g
-
tuz2 ½ tk
-
baldo pirinç yıkama suyu berrak olana kadar yıkanmış (bk. öneri) ardından 1 litre oda sıcaklığında su ile 45 dakika ıslatılıp süzdürülmüş300 g
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş (2 cm)45 - 50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Protein
20 g
Kalori
6029 kJ /
1440 kcal
Yağ
42 g
Karbonhidrat
238 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba ve Pilavlar
25 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sucuklu Kuru Fasulye
10 godz.
Basmati Pilavı
1 godz.
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 godz.
Yasemin Pirinci Pilavı
35 min
Kakaolu Taze Makarna
1 godz.
Sebze Çorbası, Buharda Yumurtalı Ispanak
1 godz.
Haşlanmış Makarna
25 min
Haşlanmış Pirinç
25 min
Avusturya Usulü Patates Salatası
1 godz. 30 min
Tavuklu Pilav
1 godz. 10 min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min