Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basil Pasta Dough
- 30 g fresh basil leaves
- 3 large eggs
- 330 g 00 flour
- 1 Tbsp olive oil
- 1 tsp fine sea salt
Ravioli Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g bread
- 25 g unsalted butter, diced
- 120 g onions, quartered
- 100 g asparagus, woody ends discarded
- 30 g large raw prawns, peeled, deveined
- 1 egg yolk
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 00 flour, for dusting
Cooking
- water, for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2320.4 kJ / 554.6 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Karbonhidrat
- 70.1 g
- Yağ
- 19.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1280.4 mg
Alternatif tarifler
Pissaladière
1h 30min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2h
Fresh Pasta Dough
1h
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Pancetta and asparagus galettes
1h 5min
Monkfish and prawn soup
1h
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min