Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 65 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
65
g havuç, boylamasına ikiye
bölünmüş, parçalara bölünmüş
(2 cm) -
55
g pırasa, çapı maksimum 3-4 cm,
dilimlenmiş (2 cm) - 30 g soğan
-
80
g domates,kabukları soyulmuş,
ikiye bölünmüş -
65
g kabak, parçalara bölünmüş
(2 cm) - 1 ½ diş sarımsak
- 1 tutam kimyon
- 30 g kırmızı mercimek
- 50 g patates, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 750 g su
- 20 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 188 kJ / 41.7 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 min
Mercimek Çorbası
45 Min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Ninguna valoración
Taze Soğanlı Kabak ve Domates Çorbası
40 min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1h
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40 min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Ninguna valoración
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 Min
Karidesli Şehriye Çorbası
40 min
Kırmızı Mercimek Çorbası
40 min
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50 Min