Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g zeytinyağı
- 50 g taneli hardal
- 50 g balzamik sirke
- 2 tk şeker (isteğe bağlı)
- 2 yk karışık kurutulmuş ot (ör. fesleğen, mercanköşk, kekik)
- 1 tk tuz
- ¼ tk taze toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 350 g
- Kalori
- 9420 kJ / 2249 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 245 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 20 min
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Değerlendirme yok
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10 min
Marine Edilmiş Biberler
55 Min
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Değerlendirme yok
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Değerlendirme yok
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50 min
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25min
Bircher Müsli
12h 10 min.
Sindirim Çayı
35min
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15min