Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması

Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması

4.0 3 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 40 dk
6 porsiyon

Malzemeler

Darılı lahana sarması
  • darı tanesi
    250 g
    250 g pilavlık bulgur
  • su
    1200 g
  • Savoy lahanası (6 büyük veya 12 küçük)
    6 - 12 yaprak
    6 - 12 yaprak karalahana, sert damarları alınmış
  • soğan ikiye bölünmüş
    180 g
  • diş sarımsak
    2
  • herhangi bir taze mantar (örn. kültür, shiitake, kestane), parçalara bölünmüş (5 cm)
    200 g
  • tereyağı
    20 g
  • tuz
    1 - 1 ½ tk
  • toz karabiber
    ½ - ¾ tk
Sos
  • tereyağı
    30 g
  • krema
    80 g
  • tuz
    ½ - ¾ tk
  • toz karabiber
    ¼ - ½ tk

Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Kalori 283 kcal / 1185 kJ
Protein 6 g
Yağ 12 g
Karbonhidrat 34 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...