Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Darılı lahana sarması
-
250
g darı tanesi
veya 250 g pilavlık bulgur - 1200 g su
-
6 - 12
yaprak Savoy lahanası (6 büyük veya 12 küçük)
veya 6 - 12 yaprak karalahana, sert damarları alınmış - 180 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 200 g herhangi bir taze mantar (örn. kültür, shiitake, kestane), parçalara bölünmüş (5 cm)
- 20 g tereyağı
- 1 - 1 ½ tk tuz
- ½ - ¾ tk toz karabiber
Sos
- 30 g tereyağı
- 80 g krema
- ½ - ¾ tk tuz
- ¼ - ½ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1185 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gün Batımı Mokteyli
Değerlendirme yok
Defne Yapraklı Adaçayı
Değerlendirme yok
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Değerlendirme yok
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2h
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1h 5min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50min
Kuru Domatesli Tereyağı
5 Min
Ketçap ve Biber Dolgulu Poğaça
1 Std. 55 Min
Peynirli Poğaça
1h 30min