Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g su, ekstra 2 tk su
- 1 paket instant kuru hamur mayası
- 1 tk bal
- 350 g tam buğday unu, serpmek için ekstra tam buğday unu
- 150 g beyaz un
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 1 yumurta sarısı
- 1 tk çörek otu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 101.5 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pratik Buğday Ekmeği
40min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10 min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2hod.
Entekke Böreği
40min
Pita Ekmeği
2hod.
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10 min
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1 Std. 20 Min
Pide
1 Std. 20 Min
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45 Min
Baget ekmek
3sa 45 dk