Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g su, ekstra 2 tk su
- 1 paket instant kuru hamur mayası
- 1 tk bal
- 350 g tam buğday unu, serpmek için ekstra tam buğday unu
- 150 g beyaz un
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 1 yumurta sarısı
- 1 tk çörek otu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 101.5 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 godz. 20 min
Zeytinyağlı Ekmek
2 godz. 10 min
Quark
15 Std. 20 Min
Yaban Mersinli Kuruyemişli Hurma Topu
20 min
Baget ekmek
3h 45min
Köy Ekmeği
Değerlendirme yok
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 min
Vanilyalı Yoğurt
12h 20min
Barbekü Sos
1h 40min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 godz. 10 min
Pide
1 godz. 20 min