Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tomato sauce
- 2 cm fresh ginger root, peeled, cut in pieces
- 1 red chilli, cut in halves and deseeded
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp salt
- 2 tomatoes, cut in quarters (approx. 200 g)
Crab filling
- 20 g fresh coriander leaves
- 1 tbsp lemon zest
- 1 garlic clove
- 1 tsp salt
- 1 red chilli, cut in halves and deseeded
- 1 pinch ground cumin
- 300 g crab meat, fresh, without shell
- 8 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 8 portions
- Kalori
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Protein
- 61 g
- Karbonhidrat
- 106 g
- Yağ
- 61 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boiled eggs
20min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Baked spinach and eggs
40min
Chocolate Nice Cream
Değerlendirme yok
Steamed lemon cake
2 Std. 20 Min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Harissa sauce
10min
Japanese Strawberry Shortcake
1 Std. 30 Min
Duck foie gras
24 godz.
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 Std.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min