Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tomato sauce
- 2 cm fresh ginger root, peeled, cut in pieces
- 1 red chilli, cut in halves and deseeded
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp salt
- 2 tomatoes, cut in quarters (approx. 200 g)
Crab filling
- 20 g fresh coriander leaves
- 1 tbsp lemon zest
- 1 garlic clove
- 1 tsp salt
- 1 red chilli, cut in halves and deseeded
- 1 pinch ground cumin
- 300 g crab meat, fresh, without shell
- 8 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 8 portions
- Kalori
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Protein
- 61 g
- Karbonhidrat
- 106 g
- Yağ
- 61 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Marble cake
2h
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Garlic dip (toum)
15 Min
Arseeyah
50 min
Raw kibbeh
15 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35 min.
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1h
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Antioxidant detox juice
15 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Couscous with lamb and vegetables
50 min