Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 200 g onions, cut in halves
- 400 g lamb shoulder meat, preferably bone in (see tip), cut in pieces (4 cm x 4 cm)
- 3 tsp salt
- ½ tsp ground pepper
- 40 g olive oil
- 400 g carrots, cut in pieces (approx. 1.5 cm)
- 250 g turnips, cut in 6 or 8 pieces (depending on size)
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 900 g water
- 300 g chicken breast fillets, cut in fine strips (approx. 2 cm long)
- 6 beef or mutton spicy sausages (e.g. merguez) (isteğe bağlı)
- 400 g courgettes, unpeeled, cut in slices (approx. 1.5 cm)
- 350 g couscous, medium grain
- 70 g raisins
- 350 g chickpeas, canned, drained
-
1 - 2
tsp harissa paste
veya 1 - 2 tsp chilli paste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3753 kJ / 900 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 11.7 g
Alternatif tarifler
Green beans with tomato and parsley
55 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
Değerlendirme yok
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Sicilian prawn salad
40 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Beef Stroganoff
1h
Chicken moghrabieh
1h 25 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Squid and Shrimp Risotto
1h
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5 min