Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegan Mozzarella
Hazırlık 10 dk
Toplam 8sa 50 dk
450 g
Malzemeler
-
cashew nuts140 g
-
water for soaking
-
coconut oil20 g
-
coconut yoghurt vegan70 g
-
almond milk (see tip)110 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
tapioca starch (see tip)40 g
-
nutritional yeast flakes4 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
olive oil for greasing
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 450 g
Sodyum
1246 mg
Protein
55 g
Kalori
6294 kJ /
1515 kcal
Yağ
110 g
Doymuş Yağ
45 g
Karbonhidrat
68 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Plant-based Kitchen
30 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Seitan
40 dk
Vegan Butter
2sa
Vegan Pepperoni
5sa 10 dk
Rustic homemade tofu
24sa 30 dk
Cashew cheddar cheese
3sa 10 dk
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4sa 20 dk
Vegan Cheese Alternative
6sa 40 dk
Veganella - Vegan Mozzarella
6sa 10 dk
Herb Cashew Spread
8sa 10 dk
Vegan butter
8sa 5 dk
Cashew Butter
50 dk
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4sa 5 dk