Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red split lentils
- 600 g water
- 120 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 400 g aubergines
- 50 g olive oil
- 200 g onions, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 pepper, green or red, cut into pieces (approx. 150 g)
- 400 g tomatoes, canned, including juice
- 20 g vinegar
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g butter, plus extra for greasing
- 500 g milk
- 40 g flour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1917 kJ / 458 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40 min
Vegetarian Lasagna
2 Std. 30 Min
Baked falafel kofta
Değerlendirme yok
Balsamic salmon and courgette noodles
25 Min
Baked beans
20 Min
Veggie 'Burritos'
20 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Vegetable lasagne
1h 35min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min