Cihazlar ve Aksesuarlar
Lentil moussaka
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 20 dk
6 portions
Malzemeler
-
red split lentils200 g
-
water600 g
-
Parmesan cheese cut into pieces120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions cut into halves200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut into pieces (approx. 150 g)1
-
tomatoes, canned including juice400 g
-
vinegar20 g
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
21 g
Kalori
1917 kJ /
458 kcal
Yağ
25 g
Lif
7.3 g
Karbonhidrat
33 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lentil Moussaka
3sa 30 dk
Stuffed butternut pumpkin with feta
1sa 50 dk
Mediterranean vegetable bake
50 dk
Ratatouille
40 dk
Lentil loaf
1sa 55 dk
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1sa 20 dk
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1sa
Lentil moussaka
2sa 20 dk
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 dk
Quinoa and Vegetable Bowl with Tahini Dressing
40 dk
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1sa 10 dk
Goat's Cheese Pie
1sa 10 dk