Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 fresh cup mushrooms, brushed clean (stems removed and reserved)
- 20 g blanched almonds
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g butter
- 20 g olive oil
- 60 g eschalots, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 1 egg
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1102.9 kJ / 262.6 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Karbonhidrat
- 1.2 g
- Yağ
- 23.2 g
- Doymuş Yağ
- 9.1 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 523.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 godz.
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Mediterranean capsicums
2 Std.
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Leek and cheddar pudding
1h 20min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Mushroom tart
50 Min
Mediterranean vegetable bake
50 Min