Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 300 g Mehl
- 100 g Hartweizengrieß
- 2 Eier
- 70 g Wasser
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung
- 1 EL Öl
- 150 g Schweineschnitzel
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Spinat, gehackt, TK, aufgetaut
- 150 g gekochter Schinken
- 2 Eigelb
- 20 g Butter
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 2 Prisen Pfeffer
- Wasser zum Kochen
Salbeibutter und Fertigstellung
- 100 g Butter
- 20 Salbeiblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2206 kJ / 527 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1h 15 min
Ciabatta
3 godz. 45 min
Sternravioli mit Walnuss-Preiselbeer-Pesto
1h 30min
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5h 30min
Ravioli mit Hackfleisch
1h
Gnocchi mit Salbeibutter
2 godz.
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 godz. 50 min
Ravioli alla napoletana
1h
Steinpilz-Ravioli
1 godz. 20 min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15 min