Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 300 g Mehl
- 100 g Hartweizengrieß
- 2 Eier
- 70 g Wasser
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung
- 1 EL Öl
- 150 g Schweineschnitzel
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Spinat, gehackt, TK, aufgetaut
- 150 g gekochter Schinken
- 2 Eigelb
- 20 g Butter
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 2 Prisen Pfeffer
- Wasser zum Kochen
Salbeibutter und Fertigstellung
- 100 g Butter
- 20 Salbeiblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2206 kJ / 527 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 godz.
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1hod. 30min
Ravioli alla napoletana
1 godz.
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 godz. 50 min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 godz. 15 min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 Std.
Sternravioli mit Walnuss-Preiselbeer-Pesto
1hod. 30min
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1hod. 30min
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 godz. 15 min
Steinpilz-Ravioli
1 godz. 20 min
Gnocchi mit Salbeibutter
2hod.