Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tatarensauce
- 20 g Kapern, abgetropft
- 100 g Cornichons, abgetropft, in Stücken
- 3 Eier, hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- 15 g Gurkenwasser, aus dem Gurkenglas
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 1 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
Rösti und Fertigstellung
- 700 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Ei
- 40 g Mehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- Öl zum Braten
- 400 g Roastbeef, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3762 kJ / 898 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 66 g
- Lif
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce Béarnaise
20 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 Std. 30 Min
Sauce Béarnaise
40 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Kalbs-Involtini mit Apfel-Kürbispüree
2 Std.
Fondue Chinoise
2h 40min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Piccata Milanese
30 Min
Steinpilz-Ravioli
1h 20min
Panierter Fisch mit Remoulade
40 Min
Klare Brühe mit Walnussflädle und gebratenen Pilzen
45 Min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 Min