Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g smoked cheese (e.g. smoked scamorza, smoked Edam cheese), cut into pieces (4-5 cm)
Filling
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
300
g fresh artichoke hearts
veya 300 g jarred artichoke hearts, drained - 100 g white wine
- 100 g ricotta cheese
- 2 eggs
- 1 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 16 cannelloni shells (approx. 180 g)
Tomato sauce
- 40 g celery stalk, cut into pieces
- 30 g brown onion
- 40 g carrot, cut into pieces
- 1 garlic clove
-
400
g canned tomatoes
veya 400 g ripe tomatoes, cut into pieces (3-4 cm) - 200 g water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2997 kJ / 715 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 39 g
- Lif
- 12.2 g
Alternatif tarifler
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Patatas bravas with chorizo
1 Std. 20 Min
Asparagus risotto
40min
Risotto verde
45 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min