Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g smoked cheese (e.g. smoked scamorza, smoked Edam cheese), cut into pieces (4-5 cm)
Filling
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
300
g fresh artichoke hearts
veya 300 g jarred artichoke hearts, drained - 100 g white wine
- 100 g ricotta cheese
- 2 eggs
- 1 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 16 cannelloni shells (approx. 180 g)
Tomato sauce
- 40 g celery stalk, cut into pieces
- 30 g brown onion
- 40 g carrot, cut into pieces
- 1 garlic clove
-
400
g canned tomatoes
veya 400 g ripe tomatoes, cut into pieces (3-4 cm) - 200 g water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2997 kJ / 715 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 39 g
- Lif
- 12.2 g
Alternatif tarifler
Asparagus risotto
40 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Pumpkin tart
2h 15min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Eggplant with burghul
55min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Gnocchi
1 godz. 40 min
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min