Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Rote Bete, gekocht, in Stücken
- 600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Schalotten
- 20 g Öl
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 20 g Butter
- Salz nach Geschmack
- 80 g Ziegenkäse
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1927 kJ / 461 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mit Zucchini
40min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min
Fenchel-Risotto
40min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 Min
Kürbisrisotto
55 Min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 Min
Fenchel-Risotto
35 Min
Maronenrisotto
30min
Grünes Spargel-Risotto
45min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 Min