Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Radieschensalsa
- 1 Bund Radieschen, geputzt (ca. 160 g)
- 1 rote Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 10 g Senf
- 25 g Weißweinessig
- 35 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 15 g Kapern, eingelegt, abgetropft
Brokkolibratlinge
- 460 g Wasser
- 500 g Brokkoli, in Röschen
- 70 g Mandeln
- 30 g Sojamehl, vollfett, als Ei-Ersatz (z.B. von Hensel)
- 20 g Paniermehl, vegan
- 30 g Haferflocken, zart
- 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 9.2 g
Alternatif tarifler
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Linsenbraten
1 godz. 50 min
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1u.
Rüben-Dinkel-Galette
2 godz.
Quinoa-Köfte mit Salat
1h 30min
Kichererbsenbällchen mit Süßkartoffelpüree (vegan)
45 min
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung und Pilzsauce
1h 40min
Vegane Käferbohnen-Burger
1 godz. 45 min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50 min
Kürbis-Grünkern-Frikadellen
1h 40min
Sellerie-Schnitzel mit Sesam-Panade und Kartoffelpüree
1u.