Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Fenchelknollen (ca. 400 g), Fenchelgrün abgezupft und Fenchelknollen in Stücken (ca. 2 cm)
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 40 g Butter
- 1000 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 320 g Risottoreis
- 100 g trockener Weißwein
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Fenchel-Risotto
40min
Grünkohl-Risotto
50 min
Risotto mit Spargel und Mangold
45 min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35 min
Spargel-Safran-Risotto
35 min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40min
Risotto mit Basilikum
40min
Mangoldrisotto
50 min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Grünes Spargel-Risotto
45 min
Erbsen-Risotto
50 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25min