Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Fenchelknollen (ca. 400 g), Fenchelgrün abgezupft und Fenchelknollen in Stücken (ca. 2 cm)
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 40 g Butter
- 1000 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 320 g Risottoreis
- 100 g trockener Weißwein
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Erbsen-Risotto
50 min
Fenchel-Risotto
40 min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Grünkohlrisotto
40 min
Grünkohl-Risotto
50 min
Risotto mit Spargel und Mangold
45 min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Sauce mit rotem Radicchio
25 min
Mangoldrisotto
50 min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min