Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fresh ginger, peeled, cut into thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if preferred (isteğe bağlı)
- 700 g duck breast fillets, skin on
- 1 ½ - 2 tbsp Chinese five spice powder (see Tips), to taste
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in Basic Cookbook)
- 80 g soy sauce
- 200 g long-grain white rice
- 200 g pak choi, cut into pieces
- 100 g broccoli florets, cut into pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 2 ½ - 3 tbsp honey (approx. 80 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2512 kJ / 600 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 6.5 g
Alternatif tarifler
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20 min
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Goi muc (squid salad)
45 Min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 menit