Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vegetable Sauce
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onion, quartered
- 60 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 60 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 4 fresh basil leaves
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
- 320 g short dried pasta (eg. penne)
- 1200 g water
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1878.3 kJ / 449.3 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 67.2 g
- Yağ
- 13.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 2459.8 mg
Alternatif tarifler
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Sweet Potato Curry
30min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Lasagne Bolognese
1 godz. 45 min
Vegetarian Chilli
1 Std. 5 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min