Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vegetable Sauce
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onion, quartered
- 60 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 60 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 4 fresh basil leaves
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
- 320 g short dried pasta (eg. penne)
- 1200 g water
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1878.3 kJ / 449.3 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 67.2 g
- Yağ
- 13.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 2459.8 mg
Alternatif tarifler
Vegetable pasta sauce
40min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1h 35 min
Pasta with Pork and Beans
45min
Vegetable Soup
35min
Vegetable pasta sauce
40min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 Std. 15 Min