Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua + q.b.
- 1000 g di fasolari, spurgati e lavati (vedere primo consiglio)
- 80 g di cipolla in quarti
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
450
g di fave fresche
veya 450 g di fave surgelate - 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane tostate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 27.8 g
- Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 7.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa in bianco alla napoletana
1sa 30 dk
Crema di fave al finocchietto
50 dk
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 dk
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1hod. 10min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Salsa crescione e sgombro affumicato
10min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1h 15min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 dk
Marinatura all'aceto di mele
15min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1sa
Bisque
2sa
Pappardelle con macco di fave fresche
55min