Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fregola
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 100 g di farina di semola di grano duro grana fine
- 80 g di semola di grano duro grana grossa
- 1 cucchiaio di acqua
Terminare la preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 foglia di alloro secca
- 750 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 300 g di anguilla, pulita e a pezzi (4 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1981.2 kJ / 473.2 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Karbonhidrat
- 43.9 g
- Yağ
- 21.1 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 744.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Favata sarda
1h
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Mele cotogne al cardamomo con biscotti alle mandorle
3h 30min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Polenta sarda
1 Std. 30 Min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Coniglio al vino rosso
7 Std. 10 Min
Pardulas
8 Std. 40 Min
Zeppole sarde
3h
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Risotto con fegatini di pollo
40min
Ragù di funghi
1h 10min