Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fregola
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 100 g di farina di semola di grano duro grana fine
- 80 g di semola di grano duro grana grossa
- 1 cucchiaio di acqua
Terminare la preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 foglia di alloro secca
- 750 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 300 g di anguilla, pulita e a pezzi (4 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1981.2 kJ / 473.2 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Karbonhidrat
- 43.9 g
- Yağ
- 21.1 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 744.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verdure sottaceto
48 Std.
Linguine al nero di seppia
45min
Fregola con le seppie
40min
Tiliccas sarde
2h 20min
Cous cous di pesce alla trapanese
3h 30min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 Min
Panada sarda
2h 55min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Pardulas
8 Std. 40 Min
Fave al guanciale
35min
Favata sarda
1 Std.
Papassini sardi
8u. 45min