Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Peperoni
- 500 g di peperoni gialli, puliti e a metà
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di mollica di pane
- 10 g di pinoli
- 10 g di uvetta sultanina
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1205 kJ / 249 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 15.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche salata ai carciofi
1h 20min
Zuccottini di melanzane
45 Min
Melanzane alla siciliana
1h 15min
Torta salata di cipolle bianche
1h 25min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Peperoni imbottiti alla napoletana
45 Min
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35 Min
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min
Gattò di zucca e patate
1h 40min
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Caponata alla catanese
1 Std.