Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Peperoni
- 500 g di peperoni gialli, puliti e a metà
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di mollica di pane
- 10 g di pinoli
- 10 g di uvetta sultanina
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1205 kJ / 249 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 15.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Melanzane ripiene light
1h
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Peperoni ripieni
1 Std. 5 Min
Carciofi ripieni
50min
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1h
Melanzane alla siciliana
1h 15min
Melanzane ripiene
1h 30min
Torta salata con melanzane e pomodoro
1h
Fiori di zucca ripieni
1h
Fagottini di melanzane
1h 45min
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4h 15min