Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Peperoni
- 500 g di peperoni gialli, puliti e a metà
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di mollica di pane
- 10 g di pinoli
- 10 g di uvetta sultanina
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1205 kJ / 249 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 15.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1sa
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Caponata alla catanese
1sa
Involtini di melanzane al prosciutto
1sa
Peperoni alla piemontese
55min
Melanzane alla siciliana
1h 15min
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4h 15 min
Mitili ripieni alla ligure
1sa 50 dk
Carciofi in agrodolce
30min
Parmigiana di melanzane
2sa
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi
1h 15min