Carrot and Roasted Red Pepper Purée
TM6 TM5

Carrot and Roasted Red Pepper Purée

4.6 (8 değerlendirme)

Malzemeler

  • 450 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
  • 700 g water
  • 4 roasted red peppers, preserved (drained)
  • 30 g unsalted butter, diced
  • ¼ tsp mace
  • 1 tsp fine sea salt

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
427 kJ / 102 kcal
Protein
1 g
Karbonhidrat
9.7 g
Yağ
6.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler