Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Stock
- 230 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 1200 g water, hot
- ½ Tbsp black peppercorns
- 2 dried bay leaves
-
2
sprigs fresh thyme
veya ½ tsp dried thyme
Risotto
- 10 g fresh parsley leaves
- 100 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil
-
50
g dried porcini mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes then squeezed dry, soaking liquid reserved
veya 250 g fresh porcini mushrooms - 350 g risotto rice
- 2 Tbsp nutritional yeast (isteğe bağlı)
- 1 ½ tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2139 kJ / 511 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 70.7 g
- Yağ
- 20.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quinoa and Lettuce Salad
30min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 Std. 5 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Potato and vegetable purée
45min
Rice pudding
1h
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Seitan Pie
2h 10min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h