Allergen-friendly Mushroom Risotto
TM6 TM5

Allergen-friendly Mushroom Risotto

4.1 (8 değerlendirme)

Malzemeler

Stock

  • 230 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1200 g water, hot
  • ½ Tbsp black peppercorns
  • 2 dried bay leaves
  • 2 sprigs fresh thyme
    veya ½ tsp dried thyme

Risotto

  • 10 g fresh parsley leaves
  • 100 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 50 g dried porcini mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes then squeezed dry, soaking liquid reserved
    veya 250 g fresh porcini mushrooms
  • 350 g risotto rice
  • 2 Tbsp nutritional yeast (isteğe bağlı)
  • 1 ½ tsp fine sea salt

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2139 kJ / 511 kcal
Protein
15.9 g
Karbonhidrat
70.7 g
Yağ
20.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler