![Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0912C7CC-8FC6-435F-98F6-F5ADD38580C5/Derivates/306BA5EF-4BA0-47FD-B8F3-C1FFD962A3B2.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1200 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 200 g basmati rice
- 500 - 700 g green asparagus, woody ends removed
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon Sabayon Sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gazpacho
1sa 15 dk
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Ratatouille
40 Min
Pineapple Parcels
1sa
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 dk
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Orange curry dressing
10 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Asparagus with Romesco Sauce
30 dk
Asparagus Stem Soup
55 dk
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min