Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di radicchio, le foglie lavate e a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 180 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di gherigli di noci
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2042 kJ / 488 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 0.7 g
- Yağ
- 52.3 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min
Polpette di radicchio e ricotta
1sa
Vellutata di porri e radicchio
55 min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 dk
Pesto di rucola
10 dk
Purè di cavolo viola
40 min
Pesto di carote e noci
10 dk
Risotto al cappuccio viola e robiola
35 dk
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50 dk
Risotto mele e radicchio rosso
40 min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 dk
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 dk