Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g rice
- 250 g white fish fillets (e.g plaice), skinless, boneless, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces
- 150 g white cabbage, cut in pieces
- 100 g olive oil
- 300 g tomatoes, quartered
- 80 g onions, halved
- 4 garlic cloves
-
1
serrano chilli, halved
veya 1 fresh jalapeño chilli, halved - 2 Tbsp cider vinegar
- 100 g pitted black olives
- 20 g pickled capers
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), to taste
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1748 kJ / 418 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 24.2 g
- Yağ
- 29.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Creamed Cod
45min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 Std. 15 Min
Chicken Tagine
25 min
Tomato and Haddock Rice
50min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min