Uyumlu sürümler
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g onions, quartered
- 15 g fresh parsley, cut in pieces, plus 3 sprigs leaves only for garnishing
- 25 g olive oil
- 800 g tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 1000 g boiling water
- 300 g couscous
- ¼ tsp ground cinnamon
- 600 - 700 g fish, skinless, boneless, cut in pieces (5 cm) (e.g. hake, haddock, cod)
- 2 Tbsp flaked almonds, toasted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2440 kJ / 580 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Karbonhidrat
- 63.5 g
- Yağ
- 15.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Hake and Prawn Burger
15min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Chicken and Barley Stew
50min
Tomato and Haddock Rice
50min
Orzo with Salmon and Spinach
40min