Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vin doux rouge, type Maury ou Pedro Ximénez (voir "Conseil(s)")
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de fécule de maïs
- le jus d'une orange
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 507 kJ / 122.2 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Karbonhidrat
- 3.4 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce périgourdine
35 min
Sauce chasseur
35 min
Sauce soubise
30 Min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Mayonnaise
5 min
Sauce aux groseilles
15 min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 Min
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Sauce gribiche
15 min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 Min
Mayonnaise aux herbes
15 min
Sauce bordelaise
45 Min