Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vin doux rouge, type Maury ou Pedro Ximénez (voir "Conseil(s)")
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de fécule de maïs
- le jus d'une orange
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 507 kJ / 122.2 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Karbonhidrat
- 3.4 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce gribiche
15 dk
Sauce bordelaise
45min
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55min
Sauce chasseur
35min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce à l'oseille
25min
Sauce soubise
30min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25min
Sauce périgourdine
35min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40min
Sauce au cidre
20min
Saumon sauce gribiche
35min