![Sauce au vin doux Sauce au vin doux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6E60A285-00B5-4DC4-BB4F-6821464C74A8/Derivates/BCC1D67B-D4C2-4931-AB57-758EF95CEF0D.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vin doux rouge, type Maury ou Pedro Ximénez (voir "Conseil(s)")
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de fécule de maïs
- le jus d'une orange
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 507 kJ / 122.2 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Karbonhidrat
- 3.4 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Sauce chasseur
35 Min
Œuf et rognon, tourteau en rémoulade et œuf en vinaigrette
1 Std.
Mayonnaise
5min
Crème brûlée à l’abondance
3 Std.
Sauce au cidre
20 Min
Ravioles de volaille des Landes aux asperges blanches et morilles
2h 15min
Pâté de campagne au foie gras
48h
Velouté de pleurote au jambon cru
45 Min
Sauce bordelaise
45 Min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 Min