Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g d'abricots frais très mûrs, coupés en deux et dénoyautés
- 20 g de jus de citron
- 2 blancs d'œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 12.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pannacotta au lemon curd
1h 45 min
Mousse citron vert-basilic
2 godz. 30 min
Gâteau magique au citron
3sa 15 dk
Confiture tomate-vanille
1h
Mousse de kiwi
2 godz. 15 min
Mousse glacée à la menthe
12h
Fraîcheur de nectarine
25 min
Mousse aux nectarines
2h 45 min
Mousse d'abricot aux amandes
Değerlendirme yok
Mousse meringuée au pamplemousse
12h
Mousse à l'abricot
3 godz. 30 min
Mousse légère fraise-groseille
2 godz. 15 min