Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g d'abricots frais très mûrs, coupés en deux et dénoyautés
- 20 g de jus de citron
- 2 blancs d'œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 12.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Mousse de kiwi
2 godz. 15 min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 min
Fraîcheur de nectarine
25 min
Mousse d'abricot aux amandes
Değerlendirme yok
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Mousse de fraise
4 godz. 15 min
Mousse aux pommes
40min
Pannacotta au lemon curd
1 godz. 45 min
Pannacotta au melon
2 godz. 15 min
Verrines à l'orange
1 godz. 15 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min