![Mousse à l'abricot Mousse à l'abricot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D8818736-E6CD-4DA8-B447-BF091BB16C6B/Derivates/95127F03-131E-468A-A292-61034CF1F8D1.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g d'abricots frais très mûrs, coupés en deux et dénoyautés
- 20 g de jus de citron
- 2 blancs d'œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 12.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse d'abricot aux amandes
Değerlendirme yok
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Compote à l'orange et crémeux de fromage blanc
1 godz. 25 min
Fraîcheur de nectarine
25 dk
Mousse aux nectarines
2 godz. 45 min
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Flan à la pistache
30 dk
Mousse framboise-noix de coco
2 godz. 15 min
Mousse aux griottes
2sa 30 dk
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4 Std. 45 Min
Mousse légère fraise-groseille
2 godz. 15 min
Pannacotta au lemon curd
1h 45 min