Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 feuilles feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de lait
- 2 avocats, bien mûrs
- le jus d'un citron jaune
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de crème fraîche épaisse 40% m.g. min.
- 250 g de chair de crabe frais, émiettée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 905.3 kJ / 218.3 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 17.2 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrine aux trois poivrons
55 Min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1ωρ. 35 λεπτ.
Mayonnaise d'avocat
15 λεπτ.
Soupe de fruits rouges
2 Std. 10 Min
Terrine de chèvre aux olives
3h 20min
Sauce allégée aux herbes
10 λεπτ.
Mousse meringuée au pamplemousse
12 godz.
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1ωρ.
Terrine de chèvre à la ciboulette
4 godz. 20 min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1ωρ. 15 λεπτ.
Crème fouettée au chèvre (salée)
5 λεπτ.
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min