Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de bouillon de volaille maison
- 140 g de foie gras de canard cru, coupé en morceaux
- 80 g de foie gras de canard mi-cuit
- 5 œufs, blancs et jaunes séparés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 417 kJ / 101 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 0.4 g
- Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ballotine comme un macaron
25 min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2h 40min
Verrines estivales
12 Std.
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Foie gras farci aux figues
24 Std.
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 Std.
Mousse à l'avocat
15 Min
Cuillères de langoustine au cognac
35 min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1 godz. 30 min
Cocktail Premier Empire
10 Min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Iles flottantes
1 godz.