Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 gousse de vanille
- 130 g de jaunes d'œufs (6 jaunes moyens)
- 95 g de sucre en poudre
- 30 g de Grand Marnier®
- 30 g de jus d'orange
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 864 kJ / 207 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3h 40min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2hod. 35min
Sauce béarnaise
40min
Saumon, cresson et fraîcheur de tomate (Eric Robert)
12h
Gratin de raisin en sabayon
20 Min
Limonade madrilène
50 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon au vouvray
15min
Crème de roquette au chèvre
30 min
Sabayon
15min
Sabayon classique
15min
Sabayon au citron
15min