Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de jus de citron
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de câpres en saumure, égouttées
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 406.8 kJ / 97.7 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce périgourdine
35 min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7ωρ. 30 λεπτ.
Sauce chasseur
35 min
Sauce soubise
30 min
Mille-feuille de bar aux légumes
1h 10 min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Sauce gribiche
15min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Sauce bordelaise
45 min
Rognons de veau sauce madère
20 Min