Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de jus de citron
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de câpres en saumure, égouttées
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 406.8 kJ / 97.7 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poires au vin rouge
3h 20min
Sauce cocktail
10min
Sauce béarnaise
20 Min
Croustade aux pommes
50 min
Moules à la bretonne
55min
Bisque de homard au paprika
1h 20min
Terrine de poulet à l'estragon
24 Std.
Sauce bordelaise
45min
Chaudrée de moules
35 min
Limonade madrilène
50 min
Sauce gribiche
15 min
Sauce tartare
10min