Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 30 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 1 c. à café de fond de veau, déshydraté
- 150 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 357.7 kJ / 85.7 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 9.7 g
- Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rognons de veau au xérès
25 Min
Sabayon aux raisins
15min
Crème brûlée à la violette
2 Std. 15 Min
Sauce aux câpres
30 Min
Sucre au romarin
5min
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 Min
Crème fraise rhubarbe
1h 30min
Sauce bordelaise
45min
Sauce tomate épicée
25 Min
Sauce au vin doux
55 min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2h