Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 30 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 1 c. à café de fond de veau, déshydraté
- 150 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 357.7 kJ / 85.7 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 9.7 g
- Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30 min.
Sauce gribiche
15 min
Sauce aux câpres
30min
Verrines bretonnes au lait ribot
30min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 min
Confiture de lard
25min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25min
Confit d'oignons rouges
4u.
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 Std. 30 Min
Raifort au coing
Değerlendirme yok
Yaourt aux biscuits Maria
12h 15min
Sauce à la mangue
50 min