Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de vin rouge (beaujolais par ex.)
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de miel
- 2 bâtons de cannelle (approx. 5 g)
- 3 clous de girofle
- 800 g de poires bien mûres, épluchées, coupées en quartiers et épépinées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72hod.
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5sa
Soupe de poire au vin rouge
20 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Vichyssoise au haddock
45 Min
Poires au vin rouge
5sa
Pêche pochée au thym
3 Std. 20 Min
Soupe de fruits secs à la cannelle
3h 35 min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 godz. 30 min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30min
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1 Std. 30 Min