Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de vin rouge (beaujolais par ex.)
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de miel
- 2 bâtons de cannelle (approx. 5 g)
- 3 clous de girofle
- 800 g de poires bien mûres, épluchées, coupées en quartiers et épépinées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Alternatif tarifler
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40 min
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Poires au vin rouge
5 godz.
Pêche pochée au thym
3 Std. 20 Min
Poires aux fruits rouges et à la violette
1h 25 min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25 min
Chutney de figues
4h
Gratin de figues
25 min
Asperges et fraises en salade
1h 30 min
Sauce gribiche
15 min
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3 godz. 15 min