Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Betutu paste
- 120 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 30 g Indonesian red spice paste, room temperature
- ¼ tbsp ground black pepper
- 1 ½ tsp sea salt
- 30 g fresh red bird's eye chilli
- 2 makrut lime leaves
- 4 cm fresh ginger
- 2 tsp shrimp paste
- 1 tsp coconut oil
- 1 whole chicken
Betutu chicken
- 1 banana leaf, blanched or wilted over open flame (approx. 40 x 50 cm)
- 800 g boiling water
- 40 g roasted unsalted peanuts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3964.3 kJ / 947.5 kcal
- Protein
- 75.8 g
- Karbonhidrat
- 28.1 g
- Yağ
- 58.9 g
- Doymuş Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1144.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef Rendang
1h 35 min
Indonesian white spice paste
35min
Lebanese-style hommus
13u. 15min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Değerlendirme yok
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11h 40min
Bananas with spiced caramel sauce
1h 50min
Spaghetti alla carbonara
30min
Panna cotta
6hod. 15min
Indonesian red spice paste
45min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10min
Indonesian yellow spice paste
40min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 godz. 5 min