Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Betutu paste
- 120 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 30 g Indonesian red spice paste, room temperature
- ¼ tbsp ground black pepper
- 1 ½ tsp sea salt
- 30 g fresh red bird's eye chilli
- 2 makrut lime leaves
- 4 cm fresh ginger
- 2 tsp shrimp paste
- 1 tsp coconut oil
- 1 whole chicken
Betutu chicken
- 1 banana leaf, blanched or wilted over open flame (approx. 40 x 50 cm)
- 800 g boiling water
- 40 g roasted unsalted peanuts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3964.3 kJ / 947.5 kcal
- Protein
- 75.8 g
- Karbonhidrat
- 28.1 g
- Yağ
- 58.9 g
- Doymuş Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1144.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Easy marshmallows
4 Std. 25 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min
Boulangère potatoes
1hod. 40min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Indonesian yellow spice paste
40min
Indonesian green spice paste
40min
Indonesian red spice paste
45 Min
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5 dk
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 Std.
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
Indonesian white spice paste
35min